Wat wij doen

Google Cardboards op maat

Op zoek naar een kleine over grote oplage Google Cardboards (kartonnen vr brillen) met meer dan alleen uw bedrijfslogo, namelijk met echt een compleet geïntegreerd ontwerp? Dat kunnen wij verzorgen inclusief het verzorgen van het ontwerp met kleine en grote oplages. COVR Google Cardboards zijn gelamineerd voor een strakke afwerking en komen kant en klaar om op te sturen per normale post. Ze passen door de brievenbus! Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de enveloppe te openen, de vr bril met één beweging uitvouwen en een smartphone erin steken. Ze zijn lichtgewicht, duurzaam en met extra grote hoge kwaliteit lenzen. Maar indruk met een memorabele VR belevenis met een eigen merk.

360 Renders

Een project aan het ontwikkelen dat tot leven moet komen voor een publiek? COVR biedt 3D Renders die iemand 360 graden in alle richtingen rond laat kijken in een nog niet gerealiseerd project. Samen met de Google Cardboards geeft dit een unieke ervaring. We specialiseren in hoge resolutie beelden van interieurs en exterieurs, maar staan ook altijd open voor nieuwe uitdagingen. Een project in gedachten? Neem contact met ons op en laten we het gaan maken!

360 Video

Video is een zeer toegankelijk medium. 360 graden video nog meer.  Het is een innovatieve manier om aandacht te trekken van publiek op het internet en inmiddels goed deelbaar via de sociale media. COVR gebruikt een professionele 360 camera om ieder verhaal te vertellen en helpt ook bij de web infrastructuur die erbij nodig is.

VR belevenissen waarbij je daadwerkelijk rond kunt lopen.

Een VR belevenis waarbij je daadwerkelijk rond kunt lopen? Dat heet Fully Immersive. Hiervoor werken we samen met een sterk netwerk van freelancers waarmee we zeer overtuigende werelden kunnen creëren. Bij dergelijke experiences is wel een krachtige computer ter plaatse nodig en speciale VR brillen van een andere kaliber dan de google cardboards. Fully Immersive kan dus zeker ook, leuk voor een belevenis bij beurzen en stands.

Volledige VR Diensten

Nog geen ervaring met VR Marketing? Geen probleem! Wij kunnen helpen met het maken van een verhaal en met het integreren in bestaande marketing strategieën. We bieden full-service ontwerp, Render, storytelling en google cardboard pakketten voor het succesvel opzetten van een VR campagne.

VR demonstratie op locatie

Als de VR Experience eenmaal is gemaakt, kunnen we helpen met het vertonen bij beurzen, conferenties en privé gelegenheden. Wij houden van het medium en delen het graag met anderen! We leveren live demonstraties en VR assistentie en nemen alle het werk uit handen.